Hoe zou het voelen als je de liefde voor jezelf weer kan ervaren?

In de maatschappij wordt zelfliefde weer erkend als een belangrijke factor voor het welzijn van de mens. 

Toch kan het zijn dat je dit niet altijd zo voelt. Dit kan te maken hebben met diepgewortelde overtuigingen die je mogelijk in je opvoeding hebt meegekregen. 

Zelfliefde werd vroeger ook gezien als egoïstisch of zelfs narcistisch. Er werd geleerd om bescheiden te zijn en jezelf weg te cijferen ten gunste van het grotere geheel. 

Er is dus een verschuiving te zien van sceptische en negatieve perceptie naar een meer aanmoedigende houding en acceptatie. 


Het wordt dus erkend dat het waardevol is om te werken aan zelfliefde!

Als moeder van twee jonge kinderen ken ik de uitdagingen van zelfliefde in een leven vol verantwoordelijkheden.

Ik gaf borstvoeding, maar dit betekende ook dat ik de nachten als verantwoordelijkheid op mij nam. En gebroken nachten brachten mij in een negatieve spiraal. 

Ik keek met een ‘’jaloerse blik’’ hoe vriendinnen hun leven leefden en hoe mijn man gewoon kon gaan en staan waar hij wilde, zonder dat hij na hoefde te denken wanneer de jongste voor het laatst gedronken had. En als ik een keer op pad ging, was ik alsnog bezig met kolven.

Ik kreeg het idee dat ik vast zat in een gevoel van verantwoordelijkheid voor het gezin. 

Daarnaast hielp het ook niet mee dat ik me niet meer mezelf voelde door mijn veranderde lichaam na twee zwangerschappen. 

Intensief sporten wat ik voorheen graag deed lukt niet meer door stress incontinentie klachten en dit heeft mijn gevoel van zelfvertrouwen helemaal laten kelderen. 

Flow Love

Een kantelpunt, dat moet er toch zijn…

En die kwam. Niet op een leuke manier, want ik liep tegen de lamp. Het hoog houden van alle ballen werd me te veel. De leuke moeder, vrouw, dochter, zus, vriendin, werknemer en collega zijn brak me op!

Op een ochtend bracht ik de kinderen naar de kinderopvang en door het hoesten van de jongste moest ik hem weer mee naar huis nemen. Voor mij de spreekwoordelijke druppel.

Ik wist niet meer hoe ik het allemaal moest regelen en ik heb me in tranen ziek gemeld op mijn werk. 

Daar begon mijn weg naar zelfliefde!​

Dit uitte zich in eerste instantie in een weekend met mezelf weg gaan, naar natuur, ontspanning en slaap!

En oh wat kwam ik daar tot veel inzichten over mezelf! Ik wees mezelf in veel situaties af. Nu wil je natuurlijk een voorbeeld, nou daar komt die!

Ik ging alleen eten in een restaurant. Ik had een boek mee, ‘’De Kracht van het Nu van Eckhart Tolle’’. En ik ging zitten en bestelde een wijntje en salade. Tijdens het lezen kon ik mezelf wel ‘verstoppen’. Maar toen ik om me heen keek begon het stemmetje. ‘’Die mensen zullen wel denken, wat raar dat ze alleen uit eten gaat of het zal wel een eenzame vrouw zijn’’. ‘’Ze houdt gewoon een tafel bezet voor een grotere groep met zo’n kleine bestelling.’’

Dit was voor mij zo’n eye opener. Dat ik al die tijd degene ben geweest die mezelf afwees en hierdoor mezelf ook kleiner hou dan ik ben. 

Hierna volgden voor mij allerlei cursussen, gesprekken en trainingen om weer meer in lijn te komen met mezelf en weer echt te kunnen zeggen dat ik mezelf leuk vind!

FLOW LOVE

Ik dacht deze eye-openers en oefeningen wil ik met iedereen delen!

Tijdens FLOW LOVE leer je onder andere:

✅ Wat zelfliefde betekent

✅ Hoe het voelt om zelfliefde te ervaren

✅ Hoe zelfliefde jouw dagelijkse leven echt kan transformeren

✅ Jezelf weer op nummer 1 zetten

✅ Beperkende gedachtes waar te nemen

✅ Deze beperkende gedachten te herkennen

✅ Welke strategieën mij hebben geholpen en tot op de dag van vandaag nog helpen om zelfliefde te ervaren!

✅ Beperkende overtuigingen te doorbreken door ze inzichtelijk te maken en aan te pakken

✅ Hoe je praktische tools in kan zetten in je dagelijkse leven

✅ En meer….

Deze Online Training FLOW LOVE is zo belangrijk voor mij en ik kijk ernaar uit om het ook met jou te kunnen delen, zodat ook jij jezelf weer mag omarmen!

Bij de FLOW LOVE training krijg je de volgende bonussen!

  • Een interactief werkboek met praktische oefeningen
  • NEGEN Inspirerende video’s
  • ZEVEN Praktische opdrachten om inzicht te geven en te werken aan zelfliefde!
  • Een Meditatie
  • Een Exclusieve Korting voor een 1-op-1 coaching jaartraject, voor verdere integratie in het dagelijkse leven.
Flow Love 1

Investering van €97,-!

Kies jij ervoor om jezelf op één te zetten in een druk en veeleisend (gezins)leven? Dan is deze online training jouw weg naar meer eigenwaarde en zelfliefde! Samengesteld door mij, die precies weet hoe het is om volledig ‘’verloren’’ te zijn geweest! FLOW LOVE is per 1-1-2024 LIVE, een beter begin van het nieuwe jaar kun je jezelf niet gunnen!

Laat FLOW LOVE je herinneren aan je eigen waarde. Het is tijd om het leven te leiden dat je verdient, met jezelf in de hoofdrol.

Veelgestelde vragen

Hieronder kun je de meest gestelde vragen van deelnemers van FLOW LOVE vinden.

Hoe lang duurt het om FLOW LOVE te voltooien?

Het wordt aanbevolen om de studietijd op te delen in sessies van ongeveer 1 tot 1,5 uur. Dit zorgt ervoor dat je gefocust blijft en de informatie effectief opneemt. Bovendien is het belangrijk om tijd te reserveren voor de integratie van de geleerde stof. Houd hier rekening mee. De verwachte totale tijdsbesteding is ongeveer 10 uur.

Wat wordt er behandeld in de online training?

De online cursus behandelt het concept van zelfliefde, de toepassing ervan in je dagelijks leven, en identificeert eventuele huidige obstakels die het ervaren van zelfliefde in de weg staan.

Wat zijn de technische vereisten om mee te kunnen doen aan FLOW LOVE?

Je krijgt een werkboek toegestuurd per e-mail, in de vorm van een PDF-bestand. Het is daarom handig om een programma te hebben dat PDF’s kan openen. In het werkboek vind je diverse oefeningen, alsook links naar video’s en meditatie. Voor deze onderdelen is een internetverbinding vereist. 

Wat kost de online training?

FLOW LOVE vraagt een investering van €97,-. Dit kan voldaan worden via IDEAL of Creditcard. 

Hoe lang heb ik toegang tot de online training?

FLOW LOVE biedt onbeperkte toegang tot de online training. In de toekomst kan dit mogelijk wijzigen, hiervan zullen we de deelnemers op de hoogte brengen.