Empathisch lifecoach

Coach trajecten

01

Vortex Flow

02

Vortex Grow Flow

03

Vortex Vip Grow Flow

Vortex Flow

Vortex Grow Flow

Vortex Vip Grow Flow

Werkwijze

Ik gebruik een empathische benadering en holistische aanpak om je te begeleiden bij jouw vraagstuk. De coaching vindt plaats op een locatie die voor jou veilig voelt. Mijn werkwijze is gebaseerd op het creëren van een veilige en ondersteunende coachingsrelatie waarin we samen jouw vraagstuk kunnen uitdiepen. Ik geloof in de kracht van diepgaande vragen, lichaams/energiewerk en intuïtieve begeleiding om je te helpen je ware potentieel te ontdekken en te manifesteren.

Naast gesprekken en diepgaande vragen, maak ik gebruik van energiewerk om je te helpen je energie in balans te brengen en blokkades los te laten. Dit kan onder andere bestaan uit ademhalingsoefeningen, meditatie, visualisatie en lichaamswerk zoals massage. Door je bewust te worden van je lichaam en je energetische systeem, kun je spanning en negatieve energie loslaten en jezelf openstellen voor positieve verandering.

Het belangrijkste kenmerk van mijn werkwijze is dat er geen vaste structuur is die ik volg. Ik laat me leiden door mijn intuïtie en stem me af op wat er op dat moment nodig is. Dit betekent dat elke sessie uniek is en zich aanpast aan jouw specifieke behoeften en de richting waarin je wilt groeien. Ik geloof dat deze intuïtieve benadering zorgt voor een diepere verbinding en betere resultaten.