Empathisch lifecoach

Over Anouk

Vortex Flow meditatie

Hé, ik ben Anouk van Gangelen. Moeder van 2 kinderen en vrouw van Martijn. Als empathisch coach help ik mensen dichter bij hun gevoel en intuïtie te komen. Hierbij gebruik ik een holistische aanpak. Door middel van diepgaande vragen help ik je inzicht te krijgen in je gedachten, gevoelens en overtuigingen. Deze vragen kunnen je aanmoedigen om dieper te graven en te ontdekken wat er werkelijk in jou leeft. Samen onderzoeken we belemmerende overtuigingen en creëren we nieuwe, krachtige overtuigingen die je ondersteunen bij het bereiken van je doelen.

Naast gesprekken en diepgaande vragen, maak ik gebruik van energiewerk om je te helpen op lichaamscel niveau de overtuigingen aan te pakken. Dit kan onder andere bestaan uit ademhalingsoefeningen, meditatie, visualisatie en lichaamswerk zoals massage. Door je bewust te worden van je lichaam en je energetische systeem, kun je spanning en negatieve energie loslaten en jezelf openstellen voor positieve verandering.

Ik ben opgeleid tot ergotherapeut en ben zeker 10 jaar werkzaam geweest. Ik heb gesprekstechnieken en coachende vaardigheden mogen leren ontwikkelen. Mijn interesse en kracht ligt meer in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Een holistische aanpak met de focus op vertrouwen op je intuïtie en leven vanuit Flow. 

Mijn verhaal

Lang heb ik gedacht dat ik anders was. Ik voelde me niet sterk in grote sociale situaties, was vrij serieus in gesprekken, ik was altijd al wel nieuwsgierig naar wat achter iemands gedrags of handelen zat of wat iets met iemand deed op emotioneel niveau. Chitchatten was en is niet echt mijn kracht. Het liefst ben ik thuis met mezelf of een kleine sociale kring en voelde een spijt gevoel de volgende dag als ik uit was gegaan. Als meisje vol in ontwikkeling kwam hier een hele hoop onzekerheid bij. Nu weet ik dat dit mijn kracht is, ik ben een introvert persoon en daar ben ik best trots op!

Mijn persoonlijke ontwikkeling kwam onder andere in een stroomversnelling door een miskraam. Hiervoor was ik ver verwijderd van mijn intuïtie en gevoel. Ik voelde mijn lichaam niet goed, zat in een bekende spiraal waar alles hetzelfde bleef en was veel bezig met negatieve gedachten en anderen de schuld geven van mijn ongelukkige gevoel. In de periode dat ons 2e kindje geboren is, kwam dit gevoel weer naar boven. Ik voelde me onzeker over mijn ‘’nieuwe lichaam’’, voelde me vermoeid en had het gevoel het thuis met de kinderen allemaal zelf te moeten doen. Ik voelde me eenzaam en ik was de balans tussen, relatie, werk en gezinssituatie helemaal kwijt. Ik ben toen ziek gemeld op mijn werk, ik zat tegen een burn-out aan. Ik heb geïnvesteerd in trainingen, gesprekken met coaches en ik heb mezelf weer op nummer 1 gezet en ben weer dichter bij mezelf gekomen tot op de dag van vandaag. 

Das (over Anouk)
Mijn verhaal

Steeds vaker speelde de gedachte wel bij me op, is dit wat ik nu doe wel hetgeen waar ik gelukkig van word en wat ik de rest van mijn leven wil blijven doen. Het antwoord daarop was al vrij snel ‘nee’. Toch durfde ik niet snel een keuze te maken, want wat ga ik dan doen, wat past bij mij? 

Tot ik steeds meer durfde te vertrouwen op wat mijn intuïtie mij in gaf. In een meditatie kreeg ik heel duidelijk de coaching, massage en meditatie naar voren. En mijn nabije omgeving bevestigde dit door het volgende, ze geven mij geregeld het volgende terug: ‘’Die vraag die jij mij toen stelde frustreerde mij, maar het heeft mij wel aan het denken gezet en doen bewegen om te onderzoeken waar die frustratie vandaan kwam’’. 

Deze mooie bevestigingen gaven mij het vertrouwen dat ik de juiste keuzes maakte en nog steeds maak en durf daarop te vertrouwen.

”Durf te vertrouwen op wat jouw intuïtie je wil vertellen”

Veel liefs,

Anouk