Contact

Vrijblijvend en GRATIS kennismakingsgesprek

Ik vind het belangrijk om elkaar te leren kennen voordat we zomaar een coachingstraject in stappen. Allereerst om te kijken waar je naar op zoek bent en met welke intentie of hulpvraag je zit. Daarnaast zal ik samen met jou bekijken of mijn Holistische Aanpak en Empathische Coaching je daarmee kan helpen of dat wellicht een andere begeleiding beter passend is. En voor mij de belangrijkste basis of er een Persoonlijke Match is. Vanuit deze basis beoordelen we samen welk traject het best passend is bij jouw situatie.

Een kennismaking is middels een videogesprek via Google Meet. Je kunt zelf een afspraak inplannen op een moment dat jou goed uitkomt. Het is aan te raden om echt even rustig te gaan zitten voor het gesprek, dus niet even tussendoor op je werk, vlak voor een andere afspraak of als je de kinderen alleen thuis hebt. Ik plan ruim in voor een kennismaking omdat ik het belangrijk vind om jou echt te leren kennen en zo te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Voor mij bestaat er dan geen tijd en heb ik alle aandacht voor jou. 

Bericht sturen?

Wil je toch eerst een bericht sturen, helemaal prima! Vul het contactformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie terug.